Компания за  представя своя вълнуващ нов проект – , която

...
 Компания за  представя своя вълнуващ нов проект – , която
Коментари Харесай

Старт на продажбите на сграда в квартал Възраждане, Варна от Купи в България

 

Компания за  представя своя трогателен нов план – , която не е просто постройка, а идеалното място за Вашия предстоящ дом! 



 

Жилищна постройка „ Възраждане “ се намира в привлекателния квартал Възраждане в гр. Варна и е планиран с внимание към детайла, с цел да преодстави комфорт и качество на своите бъдещи притежатели. Изпълнението на плана е от , която се отъждестява с висок стандарт и качествено осъществяване.



 

Какви жилища има в постройката?

Сградата разполага с обща повърхност от 8261 кв.м., които са разпределени на 10 наземни и 2 подземни етажа. В постройката има общо 70 жилището за продажба, които са разнородни и проектирани за всеки усет и желания. На партерно равнище има магазин, който е с повърхност от 103,04 кв.м., който също е в продажба. Проблемът с паркирането в постройката е решен с 41 подземни, 16 на партерно равнище и 2 открити. 



 Комфортът на бъдещите притежатели е от основно значение, по тази причина постройка " Възраждане " предлага многообразие от жилища - едностайни, двустайни, тристайни и четиристаен, всички ситуирани в един вход. Двата асансьора, които обслужват и подземните равнища, подсигуряват елементарен достъп до вашето жилище, без значение от неговата локация в постройката.



 

Но какво прави тази постройка толкоз специфична?

Локацията е това, което прави жилищна постройка " Възраждане " извънредно атрактивна. Намираща се в квартал Възраждане, вие имате елементарен и бърз достъп до цялата градска инфраструктура. Автобусните спирки наоколо обезпечават елементарно придвижване до всяка точка в града, а за вашите разходки и моменти на релаксация, парк " Възраждане " е на минута пешеходно разстояние. Този прелестен парк предлага зелени пространства, детски площадки и алеи, идеални за превозване на време със фамилията или спокойни разходки.



Не се заблуждавайте, този план не е просто жилищна постройка. Това е място, където вашите фантазии за съвършения дом се сбъдват. За повече информация посетете уеб страницата на плана или се свържете с извънредните представители на постройката - " Купи в България " на тел. 0897 630 830 или на е-мейл .



 

Освен това компанията за недвижими парцели " Купи в България " е постоянно на върха на нововъведенията и се стреми да дава освен качествени жилища, само че и всички услуги, които могат да създадат процеса на покупка на парцел по-лесен и прелестен. С горделивост разгласяваме, че въведохме нова услуга - кредитно консултиране. Нашият екип от специалисти може да ви спомага изцяло гратис при избора на най-подходящия за вас и вашия бюджет парцел, както и да ви даде информация и препоръки по отношение на наличните кредитни благоприятни условия. Така, всеки, който желае да стъпи на стъпките към своя желан дом във " Възраждане ", може да се възползва от нашата безвъзмездна консултация и да направи първата си крачка към новия си живот. Ние имаме вяра, че всеки заслужава своя комфортен и съвременен дом, и сме тук, с цел да ви помогнем да го намерите.



Сайт:  

Facebook страница:

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР